OM OSS/ KONTAKT

Hvem er vi?

Siden 1993 har vi levert refleksprodukter til organisasjoner og bedrifter i Skandinavia. Sjansen er derfor stor for at nettopp du har brukt våre reflekser. Hos oss kan du forvente god service og raske tilbakemeldinger. Vi designer din løsning helt kostnadsfritt og sender deg en digital skisse. På den måten kan du være trygg på at det ikke oppstår misforståelser vedrørende farger eller logoplassering. Det er trygt å handle hos oss.

Er du ute etter noe spesielt som vi ikke har ute på vår nettside?
Fyll inn kontaktskjemaet under for å sende oss en generell forespørsel og skriv hva du måtte ønske, så ser vi hva vi får til.

Nyttig med personlig dialog….

Det er ikke alltid like enkelt å bestille et kundetilpasset produkt rett fra en webshop uten å få en vurdering av resulatet. Det vet vi alt om. Hvor stor skal logoen være? Er logoen i god nok kvalitet? Kan vi få webadressen vår under logoen eller bør denne stå for seg selv? Dette er spørsmål kundene våre ofte stiller oss. Vi bruker et illustrasjonprogram slik at du får se endringene du ønsker før vi setter bestillingen i produksjon. Bruk kontaktskjemaet og skriv gjerne noen setninger hvis du har spesifikke ønsker.

besøk oss

Vi holder til i det grønne glasshus, Conrad Mohrs veg 23, 5072 BERGEN

Conrad Mohrs veg 23

RING OSS

En uforpliktende prat? Ring oss hvis du ønsker å snakke med en selger eller har spørsmål

+47 93413990

Send epost

Send oss en epost og skriv noen setninger om hvilket produkt og antallet du ønsker pris på.

jpe@reflexland.com